Boeg app karaoke

boeg app karaoke

Aan boord van een Spicejet-vliegtuig land ik op 13 maart omstreeks 11u15 in Delhi. De zon schijnt hard en de lucht is droog. Luchthavenmedewerkers heten me. A New Breeze, het jongerenkunstproject van JOC Ieper pakt dit najaar uit met ‘I Think I Might Be Lost’. De voorstelling is gemaakt door vijf jonge meisjes uit de. A New Breeze, het jongerenkunstproject van JOC Ieper pakt dit najaar uit met ‘I Think I Might Be Lost’. De voorstelling is gemaakt door vijf jonge meisjes uit de. Aan boord van een Spicejet-vliegtuig land ik op 13 maart omstreeks 11u15 in Delhi. De zon schijnt hard en de lucht is droog. Luchthavenmedewerkers heten me.

Totaal verontwaardigd door de negatieve invloed van de mensheid op de natuur, besluit ik een stuk strand op te kuisen en de enorme berg vuiligheid in vuilzakken — die ik aan de bar verkrijg — te deponeren. Het behulpzame ziekenhuispersoneel wijst me in vlot Engels de weg in het grote ziekenhuis, waar ik na enkele x-rays het verdict krijg: Een gele taxi-jeep brengt ons richting de locatie van het festivalletje: Wanneer haar kleurrijke figuur verschijnt, vliegen we elkaar in de armen.

Aangezien ik blijkbaar bij een reisfirma heb geboekt die enkel een pier op Saracen Bay bedient, zit er niets anders op dan een taxiboot richting Clear Water Bay te nemen.

Na drie dagen actief te zijn, doet het deugd om een avond samen te jammen en te chillen in de Yee Shin Guesthouse. Deze plaats is ongetwijfeld een van mijn persoonlijke hoogtepunten van de volledige reis.

boeg app karaoke

Het is aangenaam om een local te kennen die je wegwijst in deze gigantische stadsjungle. Helaas vervalt mijn visum morgen, anders zat ik waarschijnlijk nog te genieten van de relaxte eilandsfeer. Vermoeid van de vlucht, met ochtendlijke tussenstop in Chennai, verlaat ik de terminal om mezelf te trakteren op een deugddoende koffie — de eerste, maar zeker niet de laatste van die dag — terwijl ik wacht op AJ die me met zijn auto komt oppikken.

boeg app karaoke

Ik voel me altijd zo ontzettend klein en broos in dergelijke omgevingen. Oh, wat hou ik van het gezapige eilandleven op het ritme van de zonsopgang en zonsondergang. Eenmaal aangekomen op dit uitgestrekte strand zien we affiches van het feest dat diezelfde avond doorgaat in Good Vibz camp, een tentenkamp op de top van een berg in het midden van de jungle tussen Saracen Bay en Sunset Beach.

boeg app karaoke

Het eindstation is Aranyaprathet vanwaar ik een tuk-tuk neem richting Poipet, de grensovergang tussen Thailand en Cambodja. De zon schijnt hard en de lucht is droog. Na een gezellige avond in Huba-Huba beklimmen Dag en mezelf in het zwakke schijnsel van Dags koplamp het steile pad in de pikdonkere jungle richting het feest.

boeg app karaoke

Zijn team bestaat uit vrijwilligers en een achtkoppige khmerstaff. Mooi uitzicht op de stad, dat wel. Aan boord van een Spicejet-vliegtuig land ik op 13 maart omstreeks 11u15 in Delhi. Van zodra je de brede lanen vermijd, kom je terecht in gezellige buurten met houten huisjes, supervriendelijke mensen die hun mooiste glimlach tevoorschijn toveren en kleine marktjes.

De grootste steden van Myanmar, Yangon en Mandalay, hebben we bezocht.

boeg app karaoke

Op de top zoeken we een geschikte plaats waar we onze hangmatten kunnen uithangen om wild te kamperen — een verlaten beschutting langs het bergpad.

Ik denk dat ik klaar ben om richting Myanmar te vertrekken, gewapend met een ijszak, eventueel wat pijnstillers en wandelschoenen waar ik mijn enkel stevig kan inbinden. Nieuwsgierig en onwetend, zo voelde ik mezelf bij de grensovergang tussen Thailand en Myanmar.

boeg app karaoke

Gedurende een avond kon je bijvoorbeeld eerst een Thaise post-rockband zien, om daarna in hogere sferen gebracht te worden door een intiem gezelschap met handdrums en een gitaar, waarna een Japanse punker een mix van rock-and-roll, punk en reggae over je heen spuwt, om uiteindelijk de avond te eindigen met een Franse accordeonist die vergezeld van Thaise, Japanse en Europese muzikanten Franse chanson brengt. Wel eerlijk, na vier dagen regen begin je er beetje bij beetje gevoelloos voor te worden.

De voorstelling is gemaakt door vijf jonge meisjes uit de. Bovendien verblijf ik in toplocatie Banyan Tree, waar je vanaf de bar rechtstreeks de rivier kan inspringen, heel wat reizigers kunt ontmoeten, op vrijdag een liveconcert kan meepikken en drie dollar betaald voor eeneen dormbed.

De overige tijd wordt gebruikt om te pintelieren met andere Belgen die ik leerde kennen — onder andere Maarten en Bobke, aangevuld met Puddie waarmee ik waarschijnlijk Laos zal verkennen in de nabije toekomst -, een gezellige bijeenkomst met leden van de Moon Mountain-familie in een prachtige houten villa en lekker eten — of course.

Ondertussen verblijven we hier twee dagen. A New Breeze, het jongerenkunstproject van JOC Ieper pakt dit najaar uit met ‘I Think I Might Be Lost’.

A New Breeze, het jongerenkunstproject van JOC Ieper pakt dit najaar uit met ‘I Think I Might Be Lost’. Luchthavenmedewerkers heten me. De dag nadien vinden we snel rechtstreeks vervoer naar Chiang Mai, een gele taxi-jeep die we kunnen delen met tien man. Tijdens de laatste festivaldag besluiten Puddie en mezelf om richting de gigantische bergtop die ons al dagen intrigeerde te wandelen, een jungletocht van ongeveer vier uur volgens de superhandige app Maps.

Tijdens zijn heerschappij werd in vier jaar tijd een vijfde van de bevolking vermoord, vaak betrof het studenten, intellectuelen, stadsbevolking, meertalige inwoners… Alle vijanden — lees: De twee oudste honden heten Mr.

Onmiddellijk ga ik richting het Chiang Mai Ram Hospital — het meest deftige ziekenhuis in de stad — om een check-up te doen van mijn enkel. Hiernaast kuieren we wat rond op verschillende marktjes die in Delhi in overvloed aanwezig zijn. Luchthavenmedewerkers heten me. Na een nacht in de Thaise grensstad Mae Sot te verblijven en mijn gekneusde enkel goed te verzorgen met mijn aangekochte ijszak, steken we de grens over naar Myawaddy.

De voorstelling is gemaakt door vijf jonge meisjes uit de.

Meest recente berichten

Zonder volgestouwd te zijn met kitsch is dit een mooi gebouw, het zal echter waarschijnlijk snel veranderen in een bladgouden geval die pijn doet aan de ogen, maar smaken verschillen natuurlijk. Otres 1, een enorm lang strand net buiten Sihanoukville wordt de laatste stop in Cambodja voor mij.

We raken het pad zoek, mijn voet begint enorm op te zwellen en onze watervoorraad bereikt een laag peil. Na een korte verontschuldiging van de autobestuurder en zijn gifte — een potje Cambodjaans ontsmettingsmiddel — te ontvangen, rijdt hij snel weg… Getooid met kleerscheuren, wat ontsmette schaafwonden en een gekneusde heup en pols, zet ik koers richting Banyan Tree.

Natuur kan me verdomme stil krijgen, heel stil.Aan boord van een Spicejet-vliegtuig land ik op 13 maart omstreeks 11u15 in Delhi. Yangon is met meer dan vijf miljoen inwoners een levendige stad, zelf op de Rangoonrivier die langs het centrum stroomt is het soms heel druk. Bike en enkele Duitse, Oostenrijkse en Amerikaanse generatiegenoten — richting een nabijgelegen Shan — dorpje brengt waar we starten aan ons driedaags jungleavontuur.

Iedereen in Cambodja die een generatie ouder is dan mij, maakte deze periode onder de Rode Khmer mee.

boeg app karaoke

Tijdens mijn dagelijkse ochtendlijke opruimactie op het strand — een volle vuilniszak kan ingeruild worden voor een gratis frisse pint — ontstaat het idee om een strandbar aka dj-booth te bouwen uit wrakhout die her en der is aangespoeld, in ruil voor kost en inwoon. Het is nodig, na enkele ogenblikken ben ik de enige op het dek dankzij een fikse regenbui. De zon schijnt hard en de lucht is droog. Handjes in de lucht, kriebels in de buik… In de rit op weg naar de Thaise grensovergang — in de auto van een bloemenverkoper en tevens vlotte chauffeur in bijberoep — besef ik hoe speciaal Myanmar is, maar vooral hoe uniek de vriendelijke en goedlachse bevolking is.

boeg app karaoke

Sightseeing noem ik het. Mijn buikgevoel was mis, er valt veel te beleven… Al wachtend op de speedbootferry boek ik online twee nachten in Driftwood.

Panha is een uitstekende chef-kok, dus ook hierover valt niet te klagen. Het wordt een boeiende dag met aangename ontmoetingen en een interessante kijk op de Cambodjaanse gewoontes en de plaatselijke problemen.

Onmiddellijk na het Experience Festival openen de hemelsluizen genadeloos.

1 thoughts on “Boeg app karaoke

Add comments

Your e-mail will not be published. Required fields are marked *