Boeg app jakarta

boeg app jakarta

Bericht geplaatst door Michel De Ridder uit Schoten op vr 26 jan om uur. Ben mss wel de jongste luisteraar uit mijn omgeving, 41jaar, maar muziek uit de. Deze aanbieding is inclusief: 1 nacht in Swiss-Belhotel Airport Jakarta (of vergelijkbaar) op Java incl. ontbijt; 2 nachten op een boot in het Tanjung Puting. De piloten van Transavia leggen in de nacht van zondag op maandag het werk neer. De staking gaat in om 1 minuut na middernacht en duurt tot maandag uur.

Laat ons deze zender, zonder veel blabla maar goede muziek voor velen. Radio Minerva is een icoon, net als de auto's van toen.

boeg app jakarta

Swa, geniet nog van de resterende jaren. Er is toch nog betere muziek dan deze van de top Zo zou men wel een representatief beeld krijgen van de platenvoorkeuren van uw zender en dat zou tevens een erkenning zijn voor diegenen die actief een bijdrage leveren aan de ondersteuning van Minerva.

boeg app jakarta

Mijn kinderen hebben speciaal een internet radio voor me gekocht zodat ik naar jullie kon luisteren! Wat een passie van de presenators.

Iemand een idee door wie dit was of wie dat liedje nog zingt? Ik zou zo graag een liedje voor hem aanvragen! De staking gaat in om 1 minuut na middernacht en duurt tot maandag uur.

boeg app jakarta

Anderzijds zendt iedere radiozender jaarlijks toch een top 50 of top uit. Fantastisch die Top , ben het helemaal eens met Ronny: Radio in jer eigen taal, spijtig geen dialect, want Antwaarps is een wereldtaal.

Gruss an das ganze Minerva Team. Ik en het vrouwtje verblijven in de winter in Praia Da Rocha in de Algarve Portugal onze dagen worden behalve het zonnetje ook nog eens opgewarmd door het prachtige geluid van onze thuiszender Minerva. Perhaps someone up there can help me find out the name of the singer and the song. Nostalgie zoals het hoort. Werde mich bei bei der Karin auch dieses Radio Antwerpen empfehlen! Tot snel , ,. Fantastische radiozender met zoveel warmte!!

boeg app jakarta

Bericht geplaatst door Michel De Ridder uit Schoten op vr 26 jan om uur. Ik krijg er niet genoeg van Sorry maar het is zo.

Misschien af en toe ook eens operette aria's laten horen? Met mijn volle steun! Waar kunnen zij anders nog al deze mooie muziek beluisteren.

Radio Minerva moet absoluut blijven bestaan! De jonge generatie van heden kan dan soms al neerkijken op het soort muziek van Radio Minerva, maar ook zij worden oud.

boeg app jakarta

Fantastische muziek, goed gedaan mannen en vrouwen Wij hebben hier thuis ook een gokje gewaagd voor wie op nr 1 komt. Van mij moeten jullie zeker niet wachten tot volgend jaar.

My neederlands is very few , i was living in atwerpen twee years,and i love R minerva Ik ben een Catalan and ik want bew vree, dank u vlanderen. Ik kom van Antwerpen en woon nu met mijn schatje aan de zee in Wenduine en we hebben een nieuw radio installatie gekocht,we waren zoek naar ne goeie radio zender en den enigste post die je hier bij ons heel goed kan ontvangen zijn jullie en zen er blij voor ook ik zen dan sinds vandaag ook maar ineens erelid geworden van de grootste en beste radio van't stad Minerva den beste die er is.

De Radio is gewoon super doe zo verder, das genieten. Alvast bedankt om te vernemen dat we luisteraars in Canada hebben. De afwezigen hadden pech daar niet te zijn geweest. ontbijt; 2 nachten op een boot in het Tanjung Puting.

Ben mss wel de jongste luisteraar uit mijn omgeving, 41jaar, maar muziek uit de. De Antwerpenaars staan op en gaan slapen ermee! Voor al onze Antwerpse vrienden en speciaal voor mevrouw Jeanty onze steun voor het behoud van radio Minerva.

boeg app jakarta

De overheid subsidieert de inwoners van de dorpen en steden om samen feesten te organiseren om het saamhorigheidsgevoel te aktiveren.De piloten van Transavia leggen in de nacht van zondag op maandag het werk neer. Deze aanbieding is inclusief: 1 nacht in Swiss-Belhotel Airport Jakarta (of vergelijkbaar) op Java incl.

boeg app jakarta

Ook aan de collega's , bedankt. Helemaal super uw muziek.

Bewonder vijf Indonesische eilanden | TravelBird

Doe zo verder minerva ploeg.. Radio Minerva moet blijven. Bedankt voor de geweldige muziek, ik ben 77 jaar en kan vele liedjes meezingen.

boeg app jakarta

Hallo radio Minerva groetjes vanuit de Champagnestreek in Frankrijk, genietend van een glaasje wijn en 29 graden luisteren wij ook hier naar Radio Minerva, doe zo voort. Vriendelijke groeten aan het volledige Minerva Team.

boeg app jakarta

Blijf nog heel lang muziek maken, het doe ne mens goed. Ik zou het fijn vinden als Bobby Prins af en toe voorbij kan komen. Ik en mijn echtgenoot zijn beide 70 jarige en luisteren zeer graag naar jullie zender wij moeten die luidruchtige muziek niet we willen dat de radio blijft. Ik blijf genieten van dat genre.

Bewonder vijf Indonesische eilanden

Jaren geleden toen ik in Antwerpen woonde per ongeluk op Minerva afgestemd. Ga zo door en bedankt. Hallo daar in Brussel is het weer het zelfde, mogen wij gepensioneerde dan nu helemaal niet meer genieten. Wij hebben zaterdag een feestje mee gedaan voor Monique haar verjaardag en Danny van Tigghelen was dj die man is echt fantastisch uren aan een stuk prachtige muziek ik ben zeker fan van van jou en ook van Franky die presenteert ook heel goed en draait goede muziek doe zo voort zal zeker blijven luisteren naar radio Minerva.

Radio minerva zit nu in m'n broekzak! Het is werkelijk een verademing zeker in de tijden van voetbalgekte!

3 thoughts on “Boeg app jakarta

Add comments

Your e-mail will not be published. Required fields are marked *