Boeg app honey

boeg app honey

Bericht geplaatst door Michel De Ridder uit Schoten op vr 26 jan om uur. Ben mss wel de jongste luisteraar uit mijn omgeving, 41jaar, maar muziek uit de. Wanneer je praat, Herhaal je alleen wat je al weet. Maar als je luistert, Zou je iets nieuws kunnen leren. Dalai Lama * Volg je hart want dat klopt. Bridgestone Europe (BSEU) is a key regional subsidiary of Tokyo-based Bridgestone Corporation, the world’s largest manufacturer of tyres and other rubber products.

Het eten was overheerlijk en de sfeer meer dan plezant. It was really great to hear Radio Minerva here in Finland! Driewerf hoera en lang leve radio Minerva,het station voor de senioren en de nostalgie!

boeg app honey

Wanneer je praat, Herhaal je alleen wat je al weet. Eerlijk dat ze daar voor durft uit te komen in de rubriek Spotlight. Deze radio moet blijven!!!!!Bridgestone Europe (BSEU) is a key regional subsidiary of Tokyo-based Bridgestone Corporation, the world’s largest manufacturer of tyres and other rubber products.

boeg app honey

Als het om echt contact gaat, dan is de frequentie niet belangrijk. Het 1ste uur van de top was prachtig, maar nadien waren alle smartlappen aanwezig. Doe zo verder en draai gerust Glenn Miller, Tom Jones en soortgenoten nog vele jaren. I "discovered" you while in my car and now I enjoy you most of the day through my pc at home.

boeg app honey

We zitten in de top drie en dat is China ook niet ontgaan. Voor immigratie moet je zeker tienduizend euro meebrengen.

Ze kennen de oorspronkelijke smaak niet en roepen: Gratuliere zu diesem tollen Sender und allen Mitarbeitern. Kan er misschien eens een program gewijd worden aan vroegere kinderliederen? Fantastische Doris Day special. Eindelijk tijd gehad om Radio Minerva eens te luisteren dankzij een persoon die het aanraadde en ben totaal over de top!

Mevrouw Wong u heeft de eer gered met nasi goreng. Mijn evaluatie na het beluisteren van top is toch dubbel. Vernam zojuist dat Jerry Vale is overleden, jammer dat zo een grote heer ons verlaten heeft, gelukkig zullen we hem nog dikwijls kunnen beluisteren bij jullie. En Danny is altijd goedgemuts achter de micro , echt leuk om twee uur naar Radio Minerva te luisteren.

boeg app honey

Sorry maar het is zo. Blijf nog lang goede muziek maken , het fleurt je dag op. Lachen van het begin tot het einde. Buitenlanders worden er geweerd. Via Wunderradio op de iPod luisten wij de hele dag naar Radio Minerva.

boeg app honey

Het is zelfs zo dat mijn vrouw nu over het algemeen de eerste is die de radio aan zet wat vroeger raar of zelden gebeurde. Alleen Radio Minerva, onze favorite zender, is in probleem. Juist wat gehoord met de Strangers, maar gezien tijdverschil moest ik weg.

boeg app honey

Je straatje wordt niet meer schoongeveegd. Er zijn in het leven enkele zekerheden. De gekleurde gemeenschap duwt hem kopje onder, de blanke gemeenschap reikt hem de hand. In de honger naar Spelen en Roem, wordt het document bijna ongelezen ondertekend.

Dikke proficiat voor Danny Van Tiechelen met zijn programma op zondag morgend met zijn programma kom je met plezier werken op een zondag.

In strijd met de bepalingen van Mijn vlot Nederlands heb ik er ook voor een stuk aan te danken. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. Ze moet even opgang komen maar dan heeft ze de rode draad te pakken.

boeg app honey

Bericht geplaatst door Michel De Ridder uit Schoten op vr 26 jan om uur. Ook in ons hotel Wodnik in Jaworzno.

About Bridgestone

Ze heeft zich in een wespennest gestoken en je weet, als wespen steken dan is het te laat. Hartelijke groeten uit Berlijn K - P P. Ontneem haar dit laatste plezier niet!

Langs deze weg , bedankt voor jullie mooie muziek die we dagelijks te horen krijgen, bedankt voor jullie inzet En met hulp van een kameraad Maar kan nu wel luisteren Groetjes vanuit Wilsele. Momentel hebben we een 15 seconden muziek gevolgd door een onderbreking van een 20 tal seconden.

Radio Minerva - fm 98 Antwerpen

Sorry Janique, maar volgens mij is Jan Wielemans de boogie woogie man bij uitstek. Beste mensen van radio Minerva. Voetbalhelden vallen van hun sokkel, het vergroten van hun vermogen is geen bijzaak maar hoofdzaak geworden.

Radio-Minerva ontdekt bij familie in Antwerpen!

About Bridgestone

Terugdenken aan het verleden en dromen van de toekomst. Vitaal ouder worden met tai chi. Dalai Lama * Volg je hart want dat klopt. De verleidelijke reclames stuwen de wedijver tussen de sociale klassen omhoog. Een stel is in China met hun hond.

Gastenboek

En krijg steeds te horen " wat een leuke muziek draaien ze daar welke zender is dat" ook in Nederland komen ze steeds meer in aanraking met minerva. Ben mss wel de jongste luisteraar uit mijn omgeving, 41jaar, maar muziek uit de.

boeg app honey

Maar als je luistert, Zou je iets nieuws kunnen leren.

0 thoughts on “Boeg app honey

Add comments

Your e-mail will not be published. Required fields are marked *